Monipuolinen kielitaito avaa ovet maailmaan.

Kielten tarjonta Järvenpään lukiossa

Järvenpään lukiossa voit opiskella englantia, espanjaa, kiinaa, latinaa, ranskaa, ruotsia, saksaa ja venäjää. Käytössämme on monipuoliset ja nykyaikaiset opetusmenetelmät ja oppimateriaalit.

Valtakunnallisten kurssien lisäksi meillä on tarjolla runsaasti koulukohtaisia kursseja, joilla voit laajentaa opintojasi ja hankkia parhaan mahdollisen kielitaidon. Tällaisilla kursseilla voit esim. kerrata kielioppia ja sanastoa, harjoitella suullista kielitaitoa, perehtyä luovaan kirjoittamiseen sekä valmentautua ylioppilaskirjoituksiin. Lisäksi on mahdollisuus suorittaa joitakin verkkokursseja.

Jos kohtaat vaikeuksia opinnoissasi tai sinulla on tarvetta taitojesi vankentamiseen, olemme varautuneet siihenkin erilaisin tukitoimin. Englannissa ja ruotsissa on tarjolla joistakin pakollisista kursseista rinnakkaisia tukikursseja, joissa voit keskittyä keskeiseen kieliainekseen pienemmissä ryhmissä.

Kaikissa kielissä on ajoittain tarjolla erilaisia kansainvälisiä projekteja, joihin osallistuessasi saat paitsi runsaasti hyötyä kyseisen kielen ja kulttuurin kannalta myös ikimuistoisia elämyksiä.