Monipuolinen kielitaito avaa ovet maailmaan.

Kielten tarjonta Järvenpään lukiossa

Järvenpään lukiossa voit opiskella englantia, espanjaa, kiinaa, latinaa, ranskaa, ruotsia, saksaa ja venäjää. Käytössämme on monipuoliset ja nykyaikaiset opetusmenetelmät ja oppimateriaalit.

Valtakunnallisten opintojaksojen lisäksi meillä on tarjolla runsaasti koulukohtaisia opintojaksoja, joilla voit laajentaa opintojasi ja hankkia parhaan mahdollisen kielitaidon. Tällaisilla opintojaksoilla voit esim. kerrata kielioppia ja sanastoa, harjoitella suullista kielitaitoa, perehtyä luovaan kirjoittamiseen sekä valmentautua ylioppilaskirjoituksiin. Lisäksi on mahdollisuus suorittaa joitakin verkko-opintojaksoja.

Jos kohtaat vaikeuksia opinnoissasi tai sinulla on tarvetta taitojesi vankentamiseen, olemme varautuneet siihenkin erilaisin tukitoimin. Englannissa ja ruotsissa joistakin pakollisista opintojaksoista on tarjolla rinnakkaisia tukiopintojaksoja, joissa voit keskittyä keskeiseen kieliainekseen pienemmissä ryhmissä.

Kaikissa kielissä on ajoittain tarjolla erilaisia kansainvälisiä projekteja, joihin osallistuessasi saat paitsi runsaasti hyötyä kyseisen kielen ja kulttuurin kannalta myös ikimuistoisia elämyksiä.